وي نقش موزه ها را پل ارتباطي حال و آينده دانست و افزود: موزه ها در معرفي شهر و پيشينه تاريخي هر قوم و ملت جايگاه ويژه و نقشي انکارناپذير در معرفي آن قوم و ملت دارد و هر شيئ تاريخي به منزله ورقي از تاريخ و گذشته هر ملت است.
وي تصريح کرد: ايکوم شوراي جهاني موزه ها ـ موزه ها را موسساتي علمي و فرهنگي معرفي کرده که بدون در نظر داشتن اهداف مادي به ارائه آموزش اشياء مي پردازند و درهاي آن به روي همگان باز است.
پهلوان خاطر نشان کرد: قبل از انقلاب اسلامي در استان هاي خراسان رضوي، شمالي و جنوبي تنها يک موزه وجود داشت ولي پس از انقلاب اسلامي هم اکنون تنها در استان خراسان رضوي 30 موزه وجود دارد و 14 موزه نيز در حال ساخت و پيگيري ساخت مي باشد.
وي عنوان کرد: هم اکنون موزههاي توس، نادري، مردم شناسي رباط ويراني، موزه آب، موزه تاريخ طبسي خراسان، حيات وحش، مجموعه خصوصي هزاردستان در مشهد و موزه هاي تاريخ مشهد، مردم شناسي، هنرهاي تجسمي، نجوم، سلاح، تمبر، صدف و حلزون، سکه، اسکناس، قرآن، فرش که جزو موزه آستان قدس رضوي هستند در مشهد و موزه هاي مردم شناسي در شهرستان هاي گناباد، تربت حيدريه، کلات نادري، سبزوار، تربت جام قوچان و تايباد و سايت موزه هاي بنديان درگز و شادياخ نيشابور قابل بازديد براي عموم هستند.
سرپرست اداره امور فرهنگي و ارتباطات خاطرنشان کرد: در طرح محتوايي اين موزه ها، آنچه به نمايش درآمده و آنچه بايد به نمايش دربيايد مورد نقد و بررسي قرار گرفته و براي ارائه راهکار مناسب بويژه جذب اعتبار به سازمان مرکزي ارسال شده است.
وي در پايان يادآور شد شعار اين سازمان \"در هر شهرستان يک موزه است\" و ساخت موزه هاي مردم شناسي در شهرستانهاي خواف، کاشمر، خليل آباد، بردسکن، فيض آباد، رشتخوار، سرخس، درگز در حال پيگيري و انجام است./106
انتهای پیام/